Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 uur
073 - 644 49 21      info@adrisk.nl

Betrouwbaar & professioneel administratiekantoor en belastingadviseur uit Den Bosch

Ondernemers

Wij nemen de zorgen van uw administratie uit handen Lees meer informatie over onze diensten
Lees meer

InfoWijzers

Van de start van een onderneming tot een auto van de zaak... klik hier voor het overzicht van al onze InfoWijzers
Lees meer
Ben je als ondernemer of vereniging op zoek naar een professioneel administratiekantoor of ervaren boekhouder in Den Bosch? Een betrouwbare partner op financieel gebied in de breedste zin van het woord? De specialisten van ADRISK helpen je graag.
Waarom kiezen

Voor adrisk?

Korte lijnen, persoonlijk contact, snelle actie en niet voor elke vraag een factuur: daar staat ons administratiekantoor in Den Bosch voor. Wij nemen je financiële en administratieve ‘zorgen’ uit handen en bieden veel service.

Beter dan zelf vertellen wat ons anders maakt dan andere administratie- en boekhoudkantoren in Den Bosch is dit zelf ervaren. Maak gerust een afspraak om vrijblijvend kennis met ons te maken.

Een betouwbare partner
op

financieel gebied

Of je nu als bedrijf geholpen wilt worden op financieel gebied: als dé boekhouder en fiscalist in Den Bosch staan we voor je klaar. Door onze unieke samenstelling en samenwerking hebben we bij ADRISK de beschikking over specialisten op het gebied van belastingaangifte, belastingadvies, financieel advies en salarisadministratie.

Sinds de start in 2004 hebben veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf de weg naar ons kantoor weten te vinden. Jij ook?