Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 uur
073 - 644 49 21      info@adrisk.nl
U bent een

Ondernemer ?

Dan wilt u bezig zijn met uw corebusiness, en niet met alle randzaken. Helaas horen het bijhouden van een goede administratie en het regelen van uw aangiften ook bij het ondernemerschap. Geen zorgen: ADRISK kan dit voor u uit handen nemen. Zodat u zich bezig kunt houden met de zaken waar u écht goed in bent.

ADRISK is in 2004 gestart als Administratiekantoor Van Rosmalen. Sindsdien ondersteunen wij vele ondernemers met hun administratie, fiscale aangiften en jaarrekening.

Administratie

Lees verder voor meer informatie over onze diensten voor ondernemers.

Ben je als ondernemer, vereniging of als particulier op zoek naar een betrouwbare, professionele en ervaren partij voor het verzorgen van een belastingaangifte in de regio Den Bosch? Dan ben je bij ADRISK aan het juiste adres.

Doordat onze specialisten steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe veranderingen op fiscaal gebied, kan ons kantoor alle voorkomende belastingaangiftes voor je verzorgen. Hierdoor nemen wij je een grote zorg uit handen.

Belastingadviseur

Lees verder voor meer informatie over onze belastingadviseur

Ons Nederlandse belastingsysteem is een waar doolhof. En ook nog eens een doolhof waarvan de doorgangen steeds worden verlegd. Belastingvraagstukken worden steeds complexer. Gelukkig zijn de belastingadviseurs van ADRISK hier altijd van op de hoogte.

Als dé belastingadviseur in Den Bosch staan wij zowel voor bedrijven als voor particulieren klaar. Wij nemen je zorgen graag uit handen, werken met gebruiksvriendelijke programma’s waaronder Minox en E-boekhouden en bieden veel (online)service.

Salarisadministratie

Lees verder voor meer informatie over salarisadministratie

Het bijhouden van een goede salarisadministratie is cruciaal voor elke ondernemer. Het is belangrijk om je medewerkers op tijd te betalen, goede loonstroken af te leveren en het pensioen goed te regelen.

Hulp nodig bij je salarisadministratie? ADRISK uit Den Bosch staat graag voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je niet teveel en niet te weinig betaalt. Je draagt de juiste premies af aan de Belastingdienst en het pensioenfonds.