Diensten

Ons Nederlandse belastingsysteem is een waar doolhof. En ook nog eens een doolhof waarvan de doorgangen steeds worden verlegd. Belastingvraagstukken worden steeds complexer. Gelukkig zijn de belastingadviseurs van ADRISK hier altijd van op de hoogte.

Als dé belastingadviseur in Den Bosch staan wij zowel voor bedrijven als voor particulieren klaar. Wij nemen je zorgen graag uit handen, werken met gebruiksvriendelijke programma’s waaronder Minox en E-boekhouden en bieden veel (online)service.

Belastingaangifte

Ben je als ondernemer, vereniging of als particulier op zoek naar een betrouwbare, professionele en ervaren partij voor het verzorgen van een belastingaangifte in de regio Den Bosch?

Belastingadvies

Ons Nederlandse belastingsysteem is een waar doolhof. En ook nog eens een doolhof waarvan de doorgangen steeds worden verlegd. Belastingvraagstukken worden steeds complexer ...

Financieel advies

Wilt u inzicht in uw financiële toekomst? Weten hoe u het beste naar uw pensioen of een ander doel toe kunt werken?

Salarisadministratie

Het bijhouden van een goede salarisadministratie is cruciaal voor elke ondernemer. Het is belangrijk om medewerkers op tijd te betalen, goede loonstroken af te leveren en het pensioen goed te regelen ...

Erfbelasting

Bent u van plan een schenking (aan uw kinderen, partner, etc.) te doen of heeft u een bedrag geërfd? Dan krijgt u te maken met erf- of schenkbelasting. Wilt u hierover advies of hulp bij de aangifte van deze schenkbelasting of erfbelasting?

Bezwaar

Indien u het oneens bent met een aanslag van de Belastingdienst, kunt u bezwaar indienen en zo belasting terugvragen. Dit is echter een ingewikkelde procedure waarbij veel op u afkomt. En dan is het nog geen garantie dat dit slaagt.

Online boekhouden

Bent u de eindeloze papierwinkel die bij het bijhouden van uw administratie komt kijken zat? Ontdek het gemak van online boekhouden. ADRISK in Den Bosch biedt u de mogelijkheid om alles volledig te digitaliseren ...