Bezwaar Belastingdienst Den Bosch | Goed geregeld met ADRISK

Bezwaar bij de Belastingdienst laten indienen

Indien u het oneens bent met een aanslag van de Belastingdienst, kunt u bezwaar indienen en zo belasting terugvragen. Dit is echter een ingewikkelde procedure waarbij veel op u afkomt. En dan is het nog geen garantie dat dit slaagt. Hulp nodig bij het bezwaar maken bij de Belastingdienst? ADRISK is u graag van dienst door de toetsing van uw belasting en het indienen van bezwaar bij de Belastingdienst in Den Bosch en omgeving volledig voor u te verzorgen.

Wanneer en hoe maakt u bezwaar?

Bezwaar bij de Belastingdienst maken kan om verschillende redenen. Zo kan het zijn dat u het niet eens bent met de aanslag die u ontvangt nadat u belastingaangifte heeft gedaan (bijvoorbeeld over de inkomstenbelasting of erfbelasting). Of uw toeslag- of belastingaanvraag is niet goedgekeurd. Of wellicht heeft u een boete of naheffingsaanslag voor de btw ontvangen waarvan u denkt dat deze niet klopt.

Bij de Belastingdienst bezwaar maken is helaas niet zo simpel. U heeft een speciaal bezwaarschrift nodig, alles moet op de juiste manier ingevuld worden, en er gaat veel tijd overheen. Daarom is het verstandig om een beroep te doen op een professional om dit van u uit handen te nemen. Zo bent u er geen tijd aan kwijt en weet u zeker dat het goed gebeurt.

Toetsing en bezwaar door ADRISK

ADRISK is een administratiekantoor in Den Bosch aan wie u de toetsing en het bezwaar over de belasting met een gerust hart kunt overlaten. Met onze korte lijnen, persoonlijk contact en jarenlange ervaring zorgen wij te allen tijde voor een fijn en soepel verloop van de procedure. Bovendien hebben wij eveneens korte lijnen met de Belastingdienst zelf, waardoor het proces voor u een stuk sneller zal gaan. Uiteraard onderwerpen wij alles eerst aan een grondige toetsing, zodat we precies zien wat er allemaal niet klopt en wat er veranderd kan worden.

Voor meer informatie of het maken van een eerste afspraak bereikt u ons via tel. 073 – 644 49 21 of het online contactformulier. Wij hopen u spoedig van dienst te mogen zijn als het gaat om toetsing en bezwaar bij de Belastingdienst.